Säästa aega, vähenda turunduskulusid ja kasvata tulemusi

Väikeettevõtja turundus ja müük koos AI assistentidega

JÄRGMINE KOOLITUS 5. novembril kell 10:00–15:00 Zoomi vahendusel + TASUTA SALVESTUS

See on nagu oma turundusassistendi palkamine. Ilma palgakuludeta.

Kujuta ette, et sul on võimalus teha oma turundustegevusi kümneid kordi kiiremini. Kujuta ette olukorda, kus sa ei pea enam vaevlema sotsiaalmeediapostituste ja turundustekstide kallal nagu üksik sõdur lahinguväljal. Kujuta ette, et sul on abiks nähtamatu abiline, mis töötab ööpäevaringselt ja toodab sulle ideid, sisu ja müügipakkumisi ilma igasuguse nurinata.

See pole enam ulme – AI assistendid on siin ja just nüüd on õige aeg panna nad enda kasuks tööle.

Tulemas on uus ja praktiline ChatGPT koolitus koostöös Kasulik AI ning Nullist Turunduskooliga, mis aitab sul need väljakutsed ületada. Loome koos personaalsed AI assistendid, kes on turunduses sinu paremaks käeks, aga ei küsi selle eest tuhandeid eurosid.

Tuttav tunne?

Sa oled väikeettevõtja või turundaja, kellel pole aega, raha ega ka ressursse, et kasutada kalleid tööriistu või palgata tervet meeskonda. Sa pusid tundide viisi oma turundusplaanide kallal ja ikka pole tulemusi. Sa lased mööda häid võimalusi, sest lihtsalt ei jõua kõike ise teha.

#1

Ajapuudus ja ülekoormus

Turundustekstide kirjutamine võtab liiga kaua aega ja tihti lükkuvad asjad seetõttu edasi. Või jäävad turundustegevused tegemata, sest ettevõtjana on sul veel palju teisi ülesandeid.

#2

Ideede puudus ja sisu loomise raskus

Sotsiaalmeediapostitused ja uudiskirjad vajavad pidevalt uusi ideid, aga loovuse kriis on reaalne ning see tekitab stressi.

#3

Piiratud ressursid ja teadmised

Sa teed kõike ise, sest palgata head turundustiimi on kulukas. Tihti on sul tunne, et teadmisi ja oskusi napib, et luua midagi, mis päriselt kõnetaks.

See pole sinu süü. Aga kui sa jätkad niimoodi, siis pead arvestama, et midagi ei muutu. Õnneks on tehnoloogia arenguga asjad lihtsamaks läinud!

ChatGPT saab olla sinu parem käsi, abimees ja loov kaaslane nii turunduses, müügis kui ka strateegia loomises. Meie koolituselt saad teada uusimad AI võimalused ning lisaks juhendame, kuidas luua ekspertlike teadmiste ja treenitud oskustega personaalsed AI assistendid. Seda kõike lihtsalt ja praktiliselt, et saaksid enda heaks rakendada AI innovatsiooni tipptaset. Seda isegi siis, kui sul pole varasemat kogemust AI-ga.

Koolitus on mõeldud väikeettevõtjale, kes tahab oma turundusülesanded lihtsamaks ja efektiivsemaks muuta. Sa saad selgeks, kuidas AI assistendid töötavad, kuidas neid luua ja treenida ning igapäevatöös rakendada.

See on lihtne, praktiline ja kohe rakendatav.

Personaalsete AI assistentidega töötades ei pea sa enam tunde veetma postituste, uudiskirjade või reklaamide kallal. Erinevalt tavapärasest AI tööriistade kasutamisest, on personaalne AI assistent kursis kogu sinu ettevõtte infoga ja treenitud vajalike oskustega. Ta suudab luua sekunditega kümneid erinevaid sisuvariante, mida saad kohe kasutada või vajadusel kohandada (ka eesti keeles). Kujuta ette olukorda, kus sa saad ühe tööpäeva jagu tööd tehtud vaid paari tunniga.

AI-assistendid õpivad sinu ettevõtet tundma ja kohanduvad vastavalt sinu kirjastiilile ja hääletoonile. Juhendame sind, kuidas õpetada AI-le infot enda ettevõtte toodete ja teenuste kohta nii, et see loob sisu, mis tundub nagu sina oleksid selle ise kirjutanud – ainult et kiiremini ja täpsemalt.

Mida sa AI koolitusel täpsemalt õpid?

Koolituselt saad teada:

Kõige olulisem – saad kõik õpitu kohe tööle panna juba koolituse käigus ja hakata koheselt väärtust looma.

Sind koolitavad

Kristo Peterson

Kristo Peterson on AI-põhise ärikasvu ekspert, kes sukeldus AI maailma juba 2015. aastal kui ehitas Silicon Valley’s oma esimest AI startupi. Tal on üle 3000 tunni praktilist kogemust AI tööriistade rakendamisega turunduses ja müügis ning 2024. aastal on ta koolitanud juba üle 1200 inimese AI taktikate kasutamisega. Üks fookus on olnud just nimelt personaalsete AI-assistentide treenimine, mis töötavad täpselt ettevõtte vajaduste järgi ja rakendavad uusimad tehnoloogilisi võimalusi. Kristo on 14 aasta käigus töötanud üle 40 ettevõtte turunduse ja müügiga, loonud klientidele üle 21 miljoni euro lisakasumit ja teostanud üle 1400 kampaania. Tema klientide hulgas on nii globaalseid kui ka Eesti brände, näiteks Hyundai, Coca-Cola, Alpaka, Ecosh, Mifundo, Avang Keskus. Täna juhib ta ka õppeplatvormi Kasulik AI (kasulik.ai), jagades AI näpunäiteid ja pakkudes praktilisi lahendusi reaalsetele ärivajadustele.

Sven Nuum

Sven Nuum on kogenud ettevõtja (endine kaasasutaja Boost Yourselfis ja GraceFitis) ja turundusekspert, kellel on tugev taust sotsiaalmeedia turunduses, turundustekstide kirjutamises ning strateegiate loomises. 

Nullist Turunduskoolis on ta aidanud 3000+ Eesti ettevõttel saavutada sotsiaalmeedias paremaid tulemusi ja konsulteerinud turunduses ettevõtteid 87 erinevas valdkonnas. 

Nende hulgas Tartu Ülikool, Swedbank, Breden Kids, Placent Activ, Elisa, Ekspress Media, Bolt, EBS ning sadu väike- ja alustavaid ettevõtjaid.

Vali endale sobiv pakett

Selle AI assistendi koolituse saad nüüd läbida täielikult ka veebis. Saad vaadata kõiki videoid omas tempos, igal ajal ja igas kohas.

Veebikoolitus

250 € + KM

Kinnita tellimus ja saad kohese ligipääsu oktoobris toimunud koolitusele. Saadaval kuni oktoobri lõpuni.

Järgmine Zoomi live koolitus

Võimalik liituda veel soodushinnaga. (Täishind 350 € + KM)

295 € + KM

Kas sul on küsimusi? koolitus@nullist.ee või kirjuta Messengeris

Sind koolitab Eesti parim AI praktik Kristo Peterson

Koolituse salvestuse saavad kõik osalejad

Kõik registreerujad saavad ligipääsu koolituse salvestusele, mida saad vaadata uuesti ja uuesti kolme kuu jooksul. See võimaldab sul materjalid läbi töötada omas tempos ja tulla tagasi nende osade juurde, mis vajavad täiendavat tähelepanu või kordamist. Nii saad kindlustada, et omandad kõik vajalikud teadmised ja oskused maksimaalselt.

Korduma kippuvad küsimused

Ära muretse! Meie koolitus on loodud spetsiaalselt alg- ja kesktasemele ning siin ei ole vaja tehnilisi oskusi ega varasemat kogemust. Meie eesmärk on, et iga osaleja, sõltumata eelnevatest teadmistest, saaks koolituselt enesekindluse ja oskused AI kasutamiseks oma töös.

AI assistendid, mis on loodud ChatGPT või Claude platvormidel, saavad aidata sind mitmel viisil. Nad loovad sisu kiiremini, aitavad luua täpseid müügitekste, koostavad sotsiaalmeediapostitusi ja isegi optimeerivad kampaaniaid, et saavutada paremaid tulemusi. Sa näed koolituse jooksul reaalseid näiteid ja saad kohe rakendada AI-d oma igapäevatöös.

Ei ole tingimata vajalik, aga soovitame seda, sest see avab kasulikke lisavõimalusi. Tasuta versioon pakub põhifunktsioone, mis sobivad hästi lihtsamate assistentide loomiseks ja kasutamiseks. Tasulistel plaanidel on täiendavad võimalused, mis pakuvad suuremat võimekust ja paremat sooritust keerukamate ülesannete puhul.

Koolitusel näitame, kuidas tasuta ja tasulisi versioone maksimaalselt ära kasutada, et saaksid teha teadliku otsuse, mis sobib sinu vajadustele ja eelarvele kõige paremini.

Jah! AI koolitus on kohandatud just väikeettevõtete vajadustele, sõltumata tegevusvaldkonnast. AI-assistentide võime kohaneda erinevate ärivaldkondade ja turundusvajadustega tähendab, et saad koolitusel õpitut rakendada oma äri kontekstis.

Koolitus toimub 9. oktoobril kell 10:00–15:00 ning selle aja jooksul saad kõik olulised teadmised, mis aitavad sul hiljem aega kokku hoida. Õppides kasutama AI-d oma turunduses, säästad tulevikus aega ja saad keskenduda olulisele. Kõik toimub veebis, nii et saad osaleda just seal, kus sulle on kõige mugavam.